Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Ni blandar helt enkelt mangochutney med röd currypasta, ljus soja och zest från lime. Jag får väl erkänna att mycket av smaken kommer från min helt fantastiskt goda röd curry kryddade mangochutney
MangoChutneyoch Västerbottenost, visst låter det litekonstigt. Man bara skivar upp lite bröd, förslagsvis något trevligt surdegsbröd, sedan brer man på liteMangoChutney
I morse tog jag faktiskt bussen till jobbet för bilen var översnöad och det fortsatte snöa, det blåste och drev och var ett riktigtskitväder rent ut sagt
Grilladkycklingfilé. Tärna mangonochskiva löken tunt. Jag hade fått instruktioner att inte äta något tungt dagen innan loppet och det visadesig vara ett bra tips
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.