Läsaren Irene efterfrågade minamest klickade recept. Så jag loggade in på Google Analytics och kollade in statistiken över minamest besökta inlägg under dom senaste fem åren (jag ville inte gå alltför långt bak)
recept ur Söta öde- recept och insikter från Malins café (2013). 1 tsk salt. 1 tsk svartpeppar. Stek i ugnen på 200 C ca 15 min beroende på laxbitens storlek och tjocklek. 1 tsk salt. 1 tsk svartpeppar
Låt grytan puttra i ytterligare ca 10 minuter eller tills kycklingen är genomstekt. 1 kyckling eller 3-4 kycklingfiléer. 1 vitlöksklyfta. 11/2 dl hönsbuljong. 1 msk fransk senap. 1 röd paprika. 1 msk soja
Ett av minamest googlade recept är nattbakad högrev i Crock-Pot. Ett av minamest googlade recept. 1 kg högrev (eller annat helt kött i bit). 1 morot. 1 palsternacka. 1 purjolök. 1 gul lök. 1 ½ dl vispgrädde/mjölk. 1 kg högrev (eller annat helt kött i bit). 1 morot. 1 palsternacka. 1 purjolök. 1 gul lök. 1 ½ dl vispgrädde. Ställ in i ugnen och tillaga ca 12 timmar. Share 1 kg högrev (eller annat helt kött i bit). 1 morot 1 palsternacka 1 purjolök 1 gul lök. 1 kg högrev (eller annat helt kött i bit). 1 morot 1 palsternacka 1 purjolök 1 gul lök. 1 ½ dl vispgrädde
Ingredienser 400 g fläskfilé 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 6 st champinjoner 1 st röd paprika 0. 5 tsk Curry 1 tsk paprikapulver 3 dl Vatten 1. 5 msk kalvfond 1 msk soja 1 msk balsamvinäger 0
100 g rumsvarmt smör. 1 dl strösocker. 1/2 dl råsocker. 1 tsk fiberhusk. 1/2 g saffran (1 kuvert). 1 msk kokande vatten. 1/2 msk vaniljsocker. 75 g mandel (ca 1 dl). 3 1/2 dl glutenfri mjölmix, tex Semper fin mix. 1. Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Ta ut plåten och sänk värmen till 100 grader. 100 g rumsvarmt smör. 1 dl strösocker. 1/2 dl råsocker. 1 tsk fiberhusk. 1/2 g saffran (1 kuvert). 1 msk kokande vatten
1 glas rödbetsjuice. 1 apelsin. Har man ingen juicer kan man riva, pressa och mixa med stavmixer med då blir det genast lite meckigare… 1 glas rödbetsjuice. 1 apelsin
Ett tips är att steka biffarna så dom får en fin och gyllene yta och sen låta dom gå klart i ugnen (125 grader) Biffarna är klara när dom släpper i från sig vätska, då blir dom saftiga och fina (svårt att säga exakt tid). 1 dl grädde. 1 dl ströbröd. 1 tsk svartpeppar. 1 tsk flingsalt. 1½-2 msk torkad basilika. 1 kruka färsk basilika. 1 dl soltorkade cocktailtomater i olja (finhackade). 1 dl mozzarella (riven). 1 dl fetaosttärningar i olja
1 dl socker. 1 dl vetemjöl. Sätt ugnen på 200 grader. Skala och dela äpplen i klyftor. Ta bort kärnorna och lägg äppelklyftorna i vatten under tiden, så de inte mörknar
Det brukar gå ca 1 glas/lager. Blanda leverpastejen med grädde, finhackad smörgåsgurka samt spad och bred ut det på lager 1. 1½ -2 st jättefranska (pågens). 1½ burk leverpastej (200 g). 1 dl finhackad smörgåsgurka. 1 dl grädde. ½-1 st röd paprika. 1 burk mandarinklyftor
1 lime. 1 knippe gräslök. 1 knippe Kinesisk gräslök (kan uteslutas). Häll crème fraiche i en bunke. Tvätta limen noga och riv sedan skalet från limen över
Den här godingen var med in min tillbakablick i 2012. 1 dl kakao. 1 tsk vaniljsocker. 1 tsk bakpulver. 100 g mörk choklad. Grädda i 175 gr i nedre delen av ugnen i 35 min. 1 dl kakao. 1 tsk vaniljsocker. 1 tsk bakpulver. 100 g mörk choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.