Jag lade allt i en mixer och körde på max i ungefär en minut. 15min. Recept. Gäst. tors, 2013-06-13 13. 28. (1). Adderade lite mer olivolja för att få det mjukare men det gör man efter smak och tycke
Pesto. Tillsätt samtliga ingredienser till peston förutom skinkan till en matberedare. Tillsätt sedan skinkan till peston och pulserar bara med mixern tills du får en grynig pesto
Tillsätt sen rotfrukterna och rör runt någon minut. Häll på kokosmjölk (börja med 2 dl), koka upp och låt sjuda ca 5 minuter. Häll över i en ugnssäker form och grädda färdigt i ugnen ca 20 min
Jag gjorde denna gången runda knäckebröd och då räcker denna sats till ca 30 st. Det går lika bra att platta ut all smet på en plåt och bryta knäcket i bitar när det är färdigt
Ur min bok. “Paleo – Naturlig mat & livsstil”. Inser att jag aldrig lagt ut recepetet på en av mina absoluta favoriträtter här på bloggen vilket är lite av en skandal med tanke på hur många gånger jag gjort den
Grädda på ett non-stick grillnät (men utan bakplåtspapper) på galler strax över mitten av ugnen i ca 10 minuter. Grädda sedan de färdiga pizzorna i 225 grader, strax över mitten på ugnen i ca 7-8 minuter
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Stek sedan på medelvärme, ett par minuter på varje sida. Låt stå och svälla i ca 10 minuter. Vi har provat massor av olika mjöl- och mjölkfria pannkaksrecept, och många blir väldigt goda - men de liknar ju inte pannkakor alls egentligen
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Trevlig lördag mina vänner. Pasta Pesto Genovese. Här hemma är det halvledig helg för min del, vilket innebär att vi alla fortfarande har pyjamas på oss
Du kan sedan testa att rosta pinjekärnorna lätt, lägga till en halv vitlöksklyfta, byta ut parmesan mot Pecorino, ta valnötter istället för pinjekärnor, ta lite mindre olja för en fastare pesto, tillsätta lite citron
Tryck ut massan i en form och ställ i kylen i minst 1 h. När man är ute efter extra energi innan träningspasset, som en nyttigare fixa eller till fredagsmyset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.