Idag blir det ett kort och snabbt inlägg på nåt som är mycket gott och nyttigt. Grönkålsallad med juliga smaker iform av grönkål, apelsin, valnötter, granatäpple och äpple
Expressen, Allt om LCHF, Julbak, foto. Martin Skredsvik, text. Mariann Andersson. Vill passa på att önska alla bloggläsare en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR
cirka 80 min varav 45-60 min i ugn). Tryck ut smeten i en form, cirka 20 cm i diameter, och grädda i ugn i 5-10 min, beroende på om du vill ha din botten lite mjukare eller mer knaprig. Grädda i 45-60 min, tills cheesecaken stelnat helt igenom. 80 min var. 45-60 min. 5-10 min. 45-60 min
Förra veckan vart det saffransbullar med mandelmassafyllning, smak av apelsin och russin, Igår kokade jag knäck och idag så har jag snört ihop rocky roads, chokladbollar med choklad och ett av julens måste i min frys, nämligen dumlekakor
Tiden kan variera beroende på om kastrullen har en vid eller mindre vid botten. Jag kokade min kola i ca 45-50 min, koktiden kan variera mellan 15-30 minuter beroende på hur vid kastrull du har
Det tar ungefär femton minuter, men tiden varierar med storleken på kastrullen. Då minskar risken att repet stelnar så mycket att det till slut inte går att klippa
Rör matfett och socker poröst. Tillsätt äggen, ett i taget och vispa emellan. Blanda ihop mjöl, bakpulver och frukten innan du blandar ner allt i smeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.