Är de håra och knapriga är de klara, annars stoppar du in dem någon minut till. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Häll över de sedan i kastrullen tillsammans med lite margarin. Låt det putta på låg värme någon minutoch kör i sen broccoli, haricort verts, curry och paprikapulver och majsen
Börja med att skiva baconet och stek det knaprigt, hacka under tiden löken och persiljan. När baconet är knaprigt lägger du i löken så den får fräsa med tills den är mjuk, blank och fin i baconfettet
Ugnspannkaka med fläsk, en gammal goding som det var väldigt längesedan jag gjorde, men jag tänkte att jag skulle dela med mig av receptet i alla fall eftersom det är så himla bra
Jag kan inte svara på hur länge den kan tänkas hålla, men det kanske någon läsare har erfarenhet av. Låt chutneyn svalna, och förvara den sedan i kylskåp i en väl rengjord glasburk
Onsdag, lillördag och sjukstuga. Lilla tjejen har feber och tittar mest på tv och vilar. Fördelen när man inte är sjuk själv är att man får tid till att rota i frysen och pyssla lite i köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.