Igår gjorde jag en väldigt god marmelad, jag har inte ätit så mycket marmelad under många år, men nu har jag börjat tycka om marmelad igen och det är inte alls svårt att göra
Eller enligt Dansukker (sockertillverkare) i fem minuter. Om man inte vill ha marmeladen för söt, kanske man kan ha nog med fördel ha i en saften och cest från en halv citron eller en lime
Fyllig vaniljglass på råsocker och äkta vaniljstång. Dulche de leche , förresten - min väninna A berättade i en kommentar till det förra inlägget, att i Chile kallas detta för manjar
Ansa rabarbernoch skär den i mindre bitar. Ansa jordgubbarna och skär dem i mindre bitar. Rör ner mandelmassan i grädden och toppa desserterna med grädden strax innan den ska serveras
I del ett fick ni hänga med när jag under tre dagar vägde mitt eget intag av frukt och grönt. # fylla kylen på jobbet med grönsaker istället för att släpa varje dag
I stället för husk, som jag tidigare haft i mina pepparkaksrecept använde jag xantangummi som bindemedel Om du inte har det hemma skulle jag tro att det går bra med husk, kan inte tänka mig annat
Avsluta med lite balsamvinäger. Otroligt fräscht och somrigt. Tärna ner jordgubbarna och avokadon. Lägg ruccola i botten på ett fat och häll över jordgubbarna och avokadotärningarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.