Tårtbotten. Likadelar. Det skall nå upp lika högt i glaset som äggen. Låt kallna och skär i tre delar. Jag använde en ca 26cm springform till detta recept, vilket resulterade i en hög tårtbotten. Häll 6 eller 7 ägg i ett glas, ställ två lika stora glas bredvid
Har ni hört talas om tårtbotten på "likadelar". Det här receptet på tårtbotten är utan tvekan det bästa jag har testat och jag gör det så fort jag ska baka en tårta
Den bästa tårtbotten bakas enligt principen ”likadelar”. Det är också det bästa sättet för att på ett enkelt sätt anpassa storleken på tårtbotten till så många bitar man vill ha
Har provat många olika recept och även bytt ut en del mot potatismjöl som sägs göra tårtbotten ännu fluffigare men detta recept är enligt mig det bästa, använder alltid detta recept när jag gör vanlig tårtbotten
Det här är ett kanonrecept på en luftig tårtbotten. Ta tre lika stora glas och ställ bredvid varandra. Låt tårtbotten svalna en liten stund innan du stjälper upp den och tar av pappret
Detta är världens enklaste tårtbottenrecept och det blir så gott, lätt att dela är den med. Börja med att plocka fram 3 st lika stora glas. Sen häller du socker i exakt samma höjd som äggen i nästa glas och lika mycket mjöl+potatismjöl (2 delar mjöl och en del potatismjöl) i det sista glaset
Har sett receptet "likadelar" på nästan alla bakbloggar som jag följer så det ville jag testa. Blir ju mycket smidigare att dela tårta i tre lika dela med en tårtsåg än att skära själv
Detta är världens enklaste tårtbottenrecept och det blir så gott, lätt att dela är den med. Börja med att plocka fram 3 st lika stora glas. Sen häller du socker i exakt samma höjd som äggen i nästa glas och lika mycket mjöl+potatismjöl (2 delar mjöl och en del potatismjöl) i det sista glaset
Jag använder oftast det här receptet på tårtbotten och det fungerar jättebra. TÅRTBOTTEN - TRE LIKA. Den glutenfria tårtbotten blir väldigt porös och smulig
Botten på " tre likadelar" metoden. Låt sedan svalna helt innan du delar den. Den enda skillnaden har varit att jag har använt mig av olika mängd ägg och bakpulver då jag har gjort dem i olika storlekar
Ägg, socker och mjöl i likadelar samt bakpulver är allt som behövs. Då får jag lika tjocka bottnar som inte sjunker heller och behöver mindre gräddningstid
Mät sedan upp lika mycket socker i det andra glaset. Innehållet är det samma som vanlig tårtbotten, bara ett betydligt enklare och roligare sätt att göra det på, du behöver ägg, socker, mjöl och bakpulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.