Jag fyllde min tårta med hallon/blåbär/grädde och garnerade med kokosflarn och krossad mandel… såhär i efterhand önskar jag att det hade funnits färska jordgubbar i affären som jag kunde ha garnerat med för det hade nog verkligen lyft den här tårtan
En tårta som mina arbetskamrater fick smaka på. 16 May. 15. 58. En tårta till mina kollegor. 1kommentarer. Det är ljusa bottnar fyllda med en jordgubbskompott och en vaniljcreme, spacklad med grädde och täckt med marsipan
För att tårtan inte ska bli för torr, tog jag lite saft på alla bottnar innan jag garnerade den. För att grädden skulle få mer smak blandade jag i vaniljsocker
30-35 minuterLåt kakan kalna, med formkanten kvar. Koka 10 min, RÖR. Då var det dags för ett tårtkalas och i år är det den här "gamla" favoriten som är beställd
Min favorit. För ungefär två år sedan gjorde jag min allra första dekorerade tårta och efter det fick jag mersmak och det har bakats en hel del i köket här hemma sedan dess
Till min stora förvåning var köttet riktigt gott. Jag köpte en Kindle-bok, en bok man laddar ner till en app i mobilen, som bara handlar om Crock-Pot-recept, ”Paleo Slow Cooking” av Robb Wolfs svägerska Chrissy Gower, och nu när jag springer till jobbet ibland, och kommer hem sent andra dagar, så här Crock-potten räddaren i nöden
Koka upp i en kastrull och låt sjuda några minuter. Lägg på den andra botten och fyll med hallonkompott och hallonmousse, lägg på den tredje botten och lite hallonkompott och vit chokladmousse och till sist den fjärde bottnen
Lägg därefter på grädden och den andra delen av marängen. 125 grader 70 min. 70 min. Jag bakade en dubbel sats av denna rise krispies tårta när vi hade vänner på besök och då blir det en hel plåt
Hej och välkomna till min blogg. Jag heter Madelene och är 24 år, jag bor tillsammans med min familj bestående av sambo B, vår dotter Ena som är född i oktober 2012 och vårt senaste tillskott Edin som föddes i April -14
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.