För att tårtan inte ska bli för torr, tog jag lite saft på alla bottnar innan jag garnerade den. Jag avslutade med att ta grädde på hela tårtan, skrev "Glad Påsk" med gul karamellfärg, satte på gula kaniner och sedan lite silverkulor
Ibland vill jag testa lite nya kombinationer och denna gång var det mina kollegor som fick smaka. Den här tårtan är gjord på ljusa bottnar fyllda med en lite "kryddigare" rabarberkompott samt vitchokladmousse, täckt med grädde och jordgubbar
4 msk kakao (30 gram). Grädda i 150 grader i 25 minuter om du gillar den kladdig, 30minuter om du gillar bättre när det blir som en brownie (vi gjorde det sistnämnda). 4 msk kakao (30 gram)
Tanken var egentligen att det skulle bli två tårtor men suget på att göra en våningstårta va stort och efter lite uppmuntrande ord från Fredrick så blev det tillslut en våningstårta och jag blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet av min första våningstårta
Raw chokladtårta. Då är den här tårtan för dig. Rawfoodtårta med blåbärsmousse. Som en midsommardröm med en härlig len blåbärsmousse på ekologiska svenska bär och en botten av pecannötter blir det här till den perfekta sommartårtan
En nötig tårta med en fantastiskt god chokladglasyr uppepå. Tårtan är mjuk med mycket nötsmak i botten och glasyren blir seg, kolig, lite nötig och helt underbart god
Nyårstårta. För ungefär två år sedan gjorde jag min allra första dekorerade tårta och efter det fick jag mersmak och det har bakats en hel del i köket här hemma sedan dess
Inser att min lilla kille börjar bli riktig stor. Du behöver absolut inte baka någon tårta till mig. Nu råkar jag veta att min son älskar cheesecake och han älskar popcorn
Att baka denna tårta går otroligt fort. Jag la grädde i mitten av tårtan (ingen bild på detta tyvärr). När du har dekorerat färdigt din tårta så är det dags för det "svåra"
Precis som min lilla tjej så fyllde Wilma också ett år, fast dagen efter min. ) Hon älskar att leka med föräldrarnas Iphone (även hennes storebror har en) och så älskar hon sin Dinglis så de ville mamma Maria gärna ha med på tårtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.