Mild aioli-dressing blev en bra smakbrygga till de lite tuffare smakerna från oliver och kapris, men egentligen var dressingen ett misstag efter en stressad eftermiddag
Riv vitkålen tunt med en osthyvel. Strimla isbergssalladenoch skär gurkan i smala stavar på längden. Lägg i en bunke och häll på vinäger, olja och kryddor
Den är frisk med en touch av citron samtidigt som färsk chili ger lite bett till allt det milda. Jag älskar sallader av alla de slag och blir verkligen lycklig när jag hittar nya favoriter
Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig sallad med bacon och brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Skölj salladenoch låt rinna av. De ska bli lite brända och sjunka ihop. Den passar som förrätt i något mindre portion, lätt sommarlunch tillsammans med bröd, eller lägg till salami eller laxskivor för en lätt matigare sallad
Det här receptet cirkulerar runt på olika sajter i lite olika varianter. Jag gjorde min egen version. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmrökt lax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.