Physalisen la jag ut som dekoration när allt annat var på plats. Sommarbål. Idag bjuder jag på förslag på vad man kan bjuda på till studentmottagningen
TIPS inför matlagning. Som ni vet, älskar jag både att äta och laga mat. Köttet stekte jag sedan om alla sidor så att köttsaften stannar inne för att sedan ugnsbaka köttet illsammans med stora körsbärstomater, sparrislängder, squashtärningar, delade lökhalvor från knippe
mat/recept. Jag kryddade med flingsalt och så lite riven ost på toppen. Vi är bara i planeringsstadiet ännu, men ändå är det här nånstans som allting börjar
Barnen älskade maten och tog flera portioner. Som sagt – godaste vi har ätit på länge. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis sompå kinarestaurang
Bjudmat,. Här kommer tipspå lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Förra lördagen hade vi gäster hemma och till välkomstdrinken bjöd jag på lite goda tillbehör som är superenkelt att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.