2011 var
nog som den brukade, vädermässigt iallfall. Regn och blåst hade vädergudarna bestämt. Men det är ingenting att bry sig om! Man får se till att göra det bäst av det! Man får hålla sig inomhus!
Midsommarlunchen åt vi hemma hos mamma och pappa. De grilladeryggbiff från Thuresson. Det blev ugnsrostade färskpotatis, stekt panerad fetaost, sallad med rädisor och cocktailtomater
Vi hade midsommarfirandet ett stenkast från vårat hem. kom på besök över midsommar. Ganska direkt efter att de hade kommitgickviivägtillmidsommarstången och firandet
Midsommar. Smakar lite på ordet – tänker migtillbakatill ungdomen glada (. )midsommarparty där man dansade på bordet med flaskan i högsta hugg, skrålade små grodorna klockan fyra på natten och mådde som världens värsta prinsessa dagen efter
Vi hade den på midsommaraftontill det grillade köttet på kvällen, det blev en hit. Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch
Börjar ni kanske så smått förbereda införMidsommarafton på fredag kanske. Idag sägs det att min älskade sol ska göra ett litet återtåg efter två ganska mulna och literegninga dagar, så nu håller jag alla tummar jag bara har för att det blir så
Följaktligen tycker jag också väldigt, väldigtilla om dålig mat. Och då menar jag dåliga råvaror. Det är bara när man använder dåliga råvaror som man behöver fuska med tillsatser och smakämnen
På just midsommarafton bjöd mina föräldrar oss på denna fantastiskt goda tårta. Särskilt vår mellandotter var förtjust - så när hon några veckor senare fyllde två år gjorde jag tårtan till hennes kalas
Midsommaraftoni fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kringmidsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Dagens måltid är ett riktigthöjdartips om vi får säga det själva, det är så otroligt lätt att göra och blir så gott med fåtalet ingredienser, så det är baske oss snudd på genialiskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.