Midsommarafton! Med bl.a.a sillpannacotta, sill- och potatissallad och flädercheesecake
Postgårdsromantik
Postgårdsromantik
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Sillpannacotta
  • 1 burk 5-minuterssill
  • 4 gelantinblad, blötlägges i kallvatten i 5 minuter innan användning.
  • 3 dl mellangrädde
  • 3 msk senap
  • 1 dl hackad dill
  • 1 dl hackad gräslök
  • 3 dl creme fraiche
  • peppar och salt efter smak
  • Garnering
  • 10 gräslöksblommor
  • Sill- och potatissallad
  • 400 g kokt och slarvigt tärnan färskpotatis
  • 2 burkar 5-minuterssillar (klippta 1 cm breda)
  • 3 äpplen, tärnade
  • 15 cm purjolök (Finskuret)
  • 4 hårdkokta ägg (tärnade)
  • 2 msk klippt dill
  • 2 msk klippt gräslök
  • dressing
  • 3 msk vitvinsvinäger
  • 1/2 dl strösocker
  • 1/2 dl dijonsenap
  • 1 msk vatten
  • 1 1/2 dl rapsolja (strilas långsamt ner då alla andra ingredienser har rörts samman)
  • salt och peppar efter smak.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.