Midsommarafton 2011 i bildkavalkad! Midsommarafton 2011 var nog som den brukade, vädermässigt iallfall. Regn och blåst hade vädergudarna bestämt Gourmetmorsan
Midsommarröra På midsommarbordet är sill ett måste och det här blev årets variant. Mycket god. Receptet är från ica och tricket är att göra egen majonnäs Smaskelismaskens
Fänkålsbakad torsk med matjessill- och västerbottens-oströra samt grillade morötter Lägg ut 4 ark med aluminiumfolie. Fördela torsken på foliearken. Skiva fänkålen tunt. Salta torsken och strö på fänkål och fänkålsfrön Recept.se
Tips på mat till midsommar Här kommer några tips på vad ni kan ställa på bordet till midsommar. Rabarberdrink. 1 liter rabarber. 1,5 dl socker Smaskelismaskens
Matjessillbakelser Botten. Skär plastfilmen i 8 remsor som är 6x20 cm stora. Rulla ihop varje remsa till en cylinder och tejpa ihop Recept.se
Plockmat, eller drinktilltugg Plockmat kan man verkligen variera i det oändliga, att låta säsongens utbud i affären styra valet är bara ett sätt att förändra Mårtenssons kök
Matjessill med gremolata Skala och finhacka vitlöken. Blanda vitlök, citronskal, basilika och ost. Häll av lagen från sillen, lägg upp på fat och sprid gremolatan över Matklubben.nu
Matjessill med brynt smör, rödbetor, kapris och pepparrot Matjessill med brynt smör, rödbetor, kapris och riven pepparrot. Slå riktigt brynt smör över matjessillen och den kommer att smälta sagolikt i munnen Taste by Louise