Häromdagen gjorde jag en böngrytamed köttfärs i. Jag tycker den är god att äta som den är med en klick crème fraiche men man kan servera den med ris också
Hetta upp en stekpanna med olivolja och fräs köttfärsen, flytta över det till en kastrull. I vår familj är den här Mexikanska köttfärssoppa väldigt populär, inte minst av barnen som älskar att den smakar taco, en Tacksoppa helt enkelt
Skölj den i varmt vatten, skrubba med rotfruktsborsten. På så vis blir den lite "förarbetad" och släpper ifrån sig mer saft om man pressar den med fingrarna
Jag gjorde den efter ett recept ifrån Authentic Mexican och jag är väldigt nöjd med resultatet. Mexikansk chorizo är oftast färsk till skillnad mot spansk chorizo som oftast är lufttorkad
Böngrytor av det här slaget är tacksamma i och med att det går att göra mycket på en gång och sedan frysa in i portioner för framtida luncher eller middagar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.