Om man äter dem får man vara medveten om att de är "förklätt godis", kanske något bättre än att äta en Snickersi och med att man får isig mer protein men ingredienserna är långt ifrånnaturliga
Som föräldraledig är jag mer medveten om när solen går ner än tidigare. När jag jobbar kan jag ju mest konstatera att det är mörkt när jag sticker ut näsan utanför kontoret klockan fem, men nu märker jag att det blir mörkt tidigare och tidigare för varje dag som går
De här naturligtglutenfria frallorna blev riktigt bra. Saftiga och goda. Jag höll medvetet ingredienslistan kort för att skapa ett så enkelt vardagsbröd som möjligt
Jag är medveten om att själva kakan egentligen ska vara på toppen av pinnen, men jag anser att den är snyggare och så mycket lättare att presentera med kakan i botten på pinnen
Jag är väl medveten om hur min kropp fungerar och så fort jag äter något som innehåller socker så triggar det igång ett sug efter mer och det tar upp till flera dagar innan det försvinner
Som du kanske har märkt så är det inte så mycket mjölkprodukter just nu imina recept. Har medvetet dragit ner på det och försöker att tänka om lite, göra lite mer utan just mjölkprodukter
Som ni kanske har märkt så äter vi alltmer vegetariska rätter och det är en medvetenstrategi från våran sida att just forsera in vegmat i våra veckomenyer
Sojafärs är ett mycket bra alternativ för den som villminskaköttkonsumtionen men fortfarande göra liknande så kallad ”vanlig” barnmat som t ex biffar, ”köttbullar” eller spaghetti och ”köttfärssås”
Som ni kanske har märkt har jag inte bloggat så mycket på senaste. Det beror på att jag har haft väldigt fullt upp och saknat tid och ork till att blogga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.