Jag gjorde rödbetsbiffar till middag som serverades med avokado, tomat, majs och salladsblad med ringlad balsamicosås, citronpeppar, flingsalt och smulad fetaost + keso och skivor av kiwi
Rödbetsbiffar. Mixa dem till en slät kräm och blanda med ägg, majsstärkelse ochkryddor. Rödbetsbiffar. Blanda dem med kikärtskrämen och forma till små biffar
Rör i ägg och mjöl och krydda med salt och peppar. Mosa osten med lite av crème fraichen. Blanda med resten av crème fraichen, rosmarin, honung, salt och peppar
Medan biffarna steks kan du smälta smöret i en kastrull på medelhög värme. Jag provade hans recept på rödbetsbiffar och stuvade morötter och blev riktigt nöjd
Servera rödbetsbiffarnamed salladsblad, skivad avokado, coleslaw, groddar och frön. Grovriv rödbetorna, grovhacka basilikan, finhacka lök och vitlök och lägg allt i en stor skål tillsammans med havregryn och olivolja
Resultatet blev tomatsoppa med glutenfripasta och rödbetsbiffar. Kombinerade ett jättesimeplt recept med lätta moment och ett avancerat recept på "rödbetsburgare" från Josefine Jägers bok "Hello Green"
Så istället för att ha de vanliga köttbullarna och prinskorv på julbordet så serverade jag dessa rödbetsbiffarmed en underbar grönkålssallad som Malin på healthspiration tipsade om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.