Ricottacannelloni i mustig tomatsås
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Cannelloni 450 gram fryst spenat , tinad 0,5 st gul lök(ar) 3 klyfta(or) vitlök 1 klyfta(or) olivolja 1 paket cannelloni , 250 gram 2 krm svartpeppar 500 gram ricottaost 2 tsk citronsaft 1 tsk salt Sallad 1 st isbergssallad 0,5 st gurka 1 st tomat(er) 0 st olja 0 st vinäger Tomatsås 0,5 st gul lök(ar) 1 nypa(or) socker 1 tärning(ar) grönsaksbuljong , el. 1 msk fond 1 msk olivolja 1 msk balsamvinäger 2 msk tomatpuré 1 tsk oregano 2 klyfta(or) vitlök 1 burk(ar) konserverade hela tomater , + 1/2 burk vatten 1 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal: 593 Protein: 28 gram Fett: 35 gram Kolhydrater: 32 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.