Bred ett lager med mjukost på varje skiva och fördela de hackade äggen ovanpå. Vi hade inte bjudit hem några gäster i åroch Joline firade med sin pojkvän
Skapelse i form av en terrinliknande matta av salmalax och pilgrimsmussla - med vackert kantade fält av något vi som var påårets kock känner igen - purjolöksaska
Senare på morgonen har vi tillsammans gjort mitt gymnastikprogram, som jag fick av en sjukgymnast och en yogainstruktör efter min steloperation av ryggen
Lagerblad - årets krydda, det hör ju starkt ihop med långkok och inläggningar. Smakmässigt är gamla svenska inläggningsmetoder mer aktuellt än någonsin i restaurangköken och smaker som lyfts fram är ättika i kombination med sött
Jag planerade min jul genom att redan innan hetsen började att jag skulle bestämma mig för VAD jag kunde äta och vad jag absolut inte skulle befatta mig med
Genom att koka den med vin så blev det en ännu djupare smak. Fredag - då tycker jag inte att maten får ta för mycket tid och samtidigt kännas lite lyxigare än en vanlig vardag
Det här är en jättegod limpa som vi packar med i ryggan idag. Stellas målsättning var att åka bräda i sittliften och klara de svarta pisterna och det gjorde hon igår
Nytt åroch ny header med fokus på skonsam kost för magen. Jag gick ut hårt idag och startade upp det nya åretmed mitt mål att äta mer vegetariskt och lagade en vegogryta till lunch
Related PostsGOD JULHallongrottor med kanel till pingstAtt bjuda …Recept på världens godaste bullarProteinpulver dryck -Nyttig och mättande Hallon och lakrits shakeTårtkalas
Lyxigt eftersom det är så otroligt mycket att titta på, gamla vackra byggnader med de mest överdådiga portarna, nybyggda byggnader, hundar som har finare kläder än många människor och tanter med päls och rosetter på stövlarna, fiiina bilar med riktigt dyra fälgar, coola killar och tjejer som flänger fram i moderiktiga träningskläder på väg till något lyxigt gym någonstansmed fönster ut så att vi vanliga kan titta in på dem springa hurtigt när vi går förbi ute i snöslasket
Förutom tunnbrödssnittarna som vi startade medoch smördegsflanet som jag gjorde till kräftbuffén så bjöd mamma på sin underbart goda västerbottenpaj med kantareller, svågern bjöd påminirårakor som stektes à la minute med tillbehör som löjrom, knaprig bacon, gräddfil och finhackad rödlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.