Jag hade planerat att göra en smarrig kikärtsgratäng, men när jag skulle dra igång med matlagningen märkte jag att alla gratängformar befann sig i vår nya bostad
Hetta upp olja i en stekpanna och fräs majsen lite gyllenbrun och krispig. Lägg upp chips på tallrikar och toppa med fisk, grönsaker, guacamole ochrostadmajs
Hetta upp olja i en stekpanna och fräs majsen lite gyllenbrun och krispig. Lägg upp chips på tallrikar och toppa med fisk, salsa, guacamole ochrostadmajs
fetaost i olja och örter. salt och peppar. Blanda ihop ägg, grädde, fetaost, chilisås & lökTillsätt köttfärsen och rör ihop det till en degPlacera allt i en smord ungsäker form, forma det till en limpaLägg över baconskivorGrädda i ugn, 200 grader i ca 50min. Skala och del allt i lagom stora bitarBlanda ihop olja, saften av en citron, kryddor som peppar, timjan, basilika, salt, etcPlacera alla rotfrukterna i en ugnsäker form – häll över blandningenRosta i ugn i ca 45 minuter, ca 200 grader, vänd det då och då i oljanEfter ca 30 minuter ringla över honung + lägg i champinjonerna. Blanda ihop allt och servera till rotfrukterna 800
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.