Så har halva köket påbörjat sin semester, det är Anki tillhör ledighetskommittén frånoch med i dag medan Håkan jobbar på fram till i morgon, torsdag, för att sedan gör sin fru sällskap
Jag vet inte vad det är med mig och asiatisk mat, men det känns som om det är jag på något sätt. I löööv thaimat, sushi och annat japansk, kinabufféer, vietnamesiskt, mongoliskt
HavetsWallenbergare är så gudomligt gott, och i grund och botten inte det minsta komplicerat. Jag ska inte sticka under stol med att det tar en liten stund innan maten är serverad, men för mig är det inte ett problem att lägga en timma på förberedelser och tillagning
•Kärna ur och finhacka chilin samt dill och gräslök. •Blanda resterande ingredienser och cirka hälften av grädden (ska vara ganska lös men ska samtidigt kunna formas till biffar)
Kryddad runt om var den med salt, svartpeppar och timjan. I dag blir det en liten rapport från vårt nyårsfirande, i alla fall den delen som är ätbar för det var ungefär vad som fastnade på bild
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.