Toppa med det rivna apelsinskalet. Lägg i fiskfilén ev. Lägg upp ris, fisk och sås. 600 g fiskfilé (pangasius eller torsk). 5 apelsin. 600 g fiskfilé (pangasius eller torsk). 5 apelsin
I den här goda soppgrytan samsas sparrisen med potatis, ärtor och fisk, både lax och torskrygg, och den avnjöts till lunch en av de allra första riktiga sommardagarna i slutet av förra veckan, när vi kunde sitta ute i trädgården och äta till ackompanjemang av blomdoft och fågelsång
Denna matiga och goda soppa, med bland annat vitkål, potatis, paprika och het grön currypasta, satte verkligen fart mitt blodomlopp och ökade säkert min kroppsvärme med några grader
Blanda apelsinsaft, fiskbuljong och crème fraiche. Riv skalet av apelsinen och pressa ur saften. Testade att göra denna fisk en söndag för en vecka sedan
Ville bara dela med mig utav min goda lunch som jag gjorde idag. Jag hade bara max 10 min på mig att få ihop en lunch annars skulle jag inte hinna äta upp den innan jag skulle hämta min äldsta son på skolan så vad gör man på 10 min när man inte ens har tagit ut något ur frysen
dras alltid blicken mot de små, runda plastbyttorna med matiga soppor. Den var tjock och matig med smak av spiskummin, kokosmjölk och en antydan av chilihetta
Vispa ihop grädde, mjöl, hummerfond, rivet apelsinskal, timjan och gräslök i en låg vid gryta. Jag använde mig av lax, men det går bra med vilken fisk som helst
Morot och apelsin är en mycket bra kombination. Ingredienservitlökfärsk ingefäralite chiliflagornågra palsternackanågra morötter buljongkrossad tomatapelsinpaprikapepparsaltFräs vitlök, ingefära, chili, pasternacka och morot i olivolja
Matig och mättande gryta, likt chaudrée , matig fransk fisksoppa. Men mycket tyder på att det härstammar från fiskarfruarnas gemensamma gryta på bitar från dagens fiskefångst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.