Pannacottamed nougat jag älskar båda delarna så det kan ju inte bli bättre än så. Jag dekorerade mina med en smalskiva nougat en liten mörk tryffel och lite pärlströssel
Dekorera med frukt eller bär jag chokladdoppade några av mina bär. vaniljstången som du delat och skrapat ur frönen och lagt i de med, sjuda en stund så vaniljsmaken kommer fram
Lägg vinbär ovanpå pannacottan och smula över kakorna. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. dra sedan av från plattan och låt stå och dra i cirka 15 minuter. Sila pannacottan och häll upp den i 6 portionsformar
Lägg gelatinbladen i blöt. Smaka avmed midori. Koka upp vispgrädde och socker, dra av från värmen och vänd ner matlagningsyoghurt, honungsmelon och gelatinbladen
gelatinbladen att mjukna i en skål med kallt vatten. Lägg. En av mina favorit desserter, helt ljuvlig i sin enkelhet denna gång blev det bara vanilj till samksättning
Lägg grädde, mjölk, socker och pepparkakskrydda i en kastrull. Bottna de glas eller formar du vill servera pannacottan i med lite kolasås och ställ i frysen så att den stelnar lite innan den avsvalnadepannacottasmeten slås över
Där används generellt mer smör och mejeriprodukter än i de södra delarna av landet, och grädde med nötter eller bär är en dessert som återfinns långt bak i historien
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.