Ett sånt där trisslottsmoment som får en att känna att man verkligen borde ha använt dagen till att köpa en lott, men nu istället står där med ett helt fantastiskt recept som kommer att förändra ens liv
Skala och skär rödbetorna i bitar. Ett paket fetaost. Häll över rödbetorna i en skål (det är sådant här jag skulle vilja ha en skål i keramik till, mamma), häll över en matsked honung och en matsked balsamicovinäger
Skala palsternacka, morötter och rödbetor. Om ni vill skala även potatis, jag brukar bara tvätta dem och använda dem med skalet på nu när de fortfarande har så tunt skal
jamon från Mallorca (älska vacuumförpackning), ciabatta, smöriga gröna oliver (också från Mallorca) och denna snabbmarinerade feta med olivolja, örter, citronskal och lite chili
Många marinerade grönsaker man köper i butik är gjort på billig olja som inte är så bra för kroppen. Här har jag marinerat fetaost och kronärtskocka med vitlök, chili och lime
Vi har landat hemma igen från semestrande och trivs ganska bra med det som är. ett paket fetaost. Den här linssalladen blev f-a-n-t-a-s-t-i-s-k god lunch tillsammans med grillad korv och ajvar relish
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.