Tina räkorna. Rör ihop ingredienserna till marinaden och häll över räkorna. Ställ in i kylen och låt räkorna ligga i marinaden under cirka en timme eller mer
Ingredienser Portioner. 4 600 g fryst fiskfilé t ex torsk eller hoki 1/2 tsk salt 50 g smör 1/2 dl ströbröd 1 dl grovhackade cashewnötter 1 tsk sambal oelek 1 pressad vitlöksklyfta rivet skal och pressad juice av 1/2 lime 6 - 8 körsbärstomater Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Olivolja att fräsa räkorna i. Hetta upp en stekpanna och fräs hastigt räkorna i olivolja (och vitlök). Lägg upp salladen på tallrikar och toppa med räkorna
Skala räkorna. Servera räkorna på salladsblad och garnera med persilja. Blanda räkor, vitlök, tomat, limesaft, olja och chili och låt dra i kyl i 1 timme. 150 g skalade räkor
Blanda alla ingredienserna utom räkorna. Vänd ner räkorna i marinaden och servera. Grillade räkor med sting Till drygt 8 bufféportioner behövs 1 kg stora räkor med skal, 1 röd chili, 2 vitlöksklyftor, 1 msk finhackad persilja, 1/2 kruka basilika (finhackad), saft av en lime 1/2 dl olivolja och 1 krm svartpeppar. 1 kg stora räkor med skal
Då kan dessa heta marineraderäkor vara ett alternativ. Du lägger i räkorna frysta i lagen, så de får tina över natten i den och dra till sig alla ingredienser
Skala räkorna och lägg dem i en skål. Recept. jojti66. tis, 2013-08-06 17. 43. 2min. (1). Hacka chilifrukt och citronmeliss väldigt fint, pressa citronen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.