Vispa ihop alla ingredienserna till marinadenoch smaksätt med svartpeppar. Marinad. Marinera köttet, någon timme för mindre bitar och över natten för större detaljer
Häll marinaden över quornbitar och banan blandningen. försiktgt runt, så alla bitar lagts i marinad. Blanda fisksåsen, limesaften och socker i en rostfri (eller glas) skål
11 dl solrosolja 1 dl ketchup ½ dl Mrs Chengs mushrom soya 2 msk grillkrydda 1 vitlöksklyfta (pressad) Citronsaft, några droppar Grovmalen vitpepparBlanda ihop alla ingredienser till en slät sås och pensla köttet/kycklingen och låt stå några timmar i kylskåp
Kan tipsa om både marinadenoch såsen som båda två var superenkelt att göra. Oftast när jag lagar mat så googlar jag lite och hittar ett ”grundrecept” som jag sedan gör om så att det ska passa mig
(Bilden på receptet är en genrebild). Skär paprikan i mindre bitar, hacka gräslöken. Mixa alla ingredienser till en slät kräm med hjälp av matberedare eller stavmixer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.