TEXAS RUB för revbensspjällTexas Style Spareribs är alltid torra, och med torra menas att man har ingen glaze eller barbecuesås på ribsen medan de grillas
Receptet på choklad- ochchilimarinaden kommer från den fina bloggen Bara en kaka till. För extra god smak vid servering, strö över flingsalt på filéerna precis när de tagits av från grillen
Smält smöret och blanda med socker, vaniljsocker och citronskal. Rör ner mjöl, bakpulver och mjölk. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant
Så har halva köket påbörjat sin semester, det är Anki tillhör ledighetskommittén frånoch med i dag medan Håkan jobbar på fram till i morgon, torsdag, för att sedan gör sin fru sällskap
Kryddad runt om var den med salt, svartpeppar och timjan. I dag blir det en liten rapport från vårt nyårsfirande, i alla fall den delen som är ätbar för det var ungefär vad som fastnade på bild
Vispa ihop alla ingredienserna till marinadenoch smaksätt med svartpeppar. Marinera köttet, någon timme för mindre bitar och över natten för större detaljer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.