Skär kakan i smala bitar och servera med grädde och färska bär. Receptet kommer ursprungligen från Leila, men vi ändrat lite samt lagt till en tryffelglasyr som gjorde tårtan otroligt blank och vacker och såklart väldigt god
Det jag visste från början var att jag ville garnera med choklad-fingrar men sen satt jag och googlade tårtfyllningar och till slut bestämde jag mig för hallonmousse (för att få lite syrlighet) och kolagrädde (för pappa älskar kola)
Till efterrätt gjorde vi en otroligt god chokladtårtamed tryffelglasyr och rostade pinjenötter. )Igår kväll kom min fina svägerska på besök och vi lagade den mycket goda pastan med salami, pinjenötter och ricotta som jag gjorde för någon vecka sedan
Det var min äldsta dotters barndomskamrat och bästa vän Hilda som gifte sig med sin sambo Martin, ochmed lilla dottern Elisabet som söt och lite motsträvig brudnäbb
Täck hela tårtan med grädde nästa dag och garnera med strössel eller liknande. Jag rekommenderar att göra tårtbotten och jappfluffet två dagar före tårtan ska serveras
Ont om tid är det också gott om så idag jobbar Bevemyrs pragmatiskt och slår fyra goda flugor i en smäll och bloggar ett helt gäng med juliga godisrecept på en gång
Om du inte tycker det verkar snabbfixat, så prova att göra en moussefylld tårta med smörkräm, sockerpastatäcke och skulpterade dekorationer och jämför så får du se vad jag menar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.