4 färska pilgrimsmusslorisittskal. 4 msk smör4 tsk japansk soja4 tsk pressad limejuice2 tsk finhackadingefärafinrivetcitronskaltillgarnering1. Öppna musslorna eller be dinfiskhandlare göra det3. Fördela alla ingredienseriskalen4. Ställ in de hela musslorna i 250 graders ugn i ca 4 minuter alt lägg dem på grillenNär dem är färdiga tag av överdelen av musslan och garnera med det rivnacitronskalet. 4 personer 4 färska pilgrimsmusslorisittskal
Häll imandarin- och limesaft och det rivnaskalet. Dela äggvitor och gulor. Skeda upp moussen med en vattensköljd sked iportionsformar eller i urgröpta mandarinskal
Det finns mängder av recept på LCHF pajskal men jag försöker att undvika mjöl av olika nötter, PO fiber och liknande då det ändå innehåller ganska mycket kolhydrater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.