Malmö Fisk Hannes & Johannes har precis slagit upp portarna i en lokal vid Regementsgaten i Malmö. 1 dl vitt vin. 1 lagerblad. 1. 1 dl vitt vin. 1 lagerblad
Men jag fick in några fina tips som är väl värda att dela (ni Malmö-bor var grymma på att tipsa. 1 skopa (20g) naturellt proteinpulver, jag använde Pure Whey. 1 tsk bakpulver. 1/4 tsk salt. Strö över lite sesamfrön och grädda i ugnen på 175 C i ca 20-25 minuter. 109 kcal, 10 g protein, 13 g kolhydrater, 2 g fett. Fastnade direkt, gick nog runt i 1timme första gången
1 dl vatten. 1½ dl grädde. 150 skalade räkor. Häll såsen över fisken i formen, ställ in mitt i ugnen på 200 grader i ca 15-20 minuter. Påskafton tågade vi till Malmö och spenderade 2 timmar på eftermiddagen tillsammans med After Dark och deras fantastiska avslutningsshow, "This is it", vilken otrolig upplevelse. 1 dl vatten. 1½ dl grädde. 150 skalade räkor. 15-20 minuter Ta ut gratängen, lägg på räkorna och lite hackad dill innan du serverar
Så jag köpte mig en härlig bit hjortinnanlår till helgens middag i Kött&Viltspecialisten in Malmö. Jag köpte några av grönsakerna på Rötter i Malmö för att försöka vara så “närodlad” som jag kunde
Jag hittade receptet i ett nummer av Allas som Anneli hade med sig på tåget när vi åkte till Malmö. 1 dl florsocker. 1 dl pressad apelsinjuice. 1 ½ dl pressad apelsinjuice. Sätt ugnen på 175°. Grädda i nedre delen av ugnen i 15 minuter. Häll över botten och ställ in i kylen för att stelna, ½-1 timme. 2 äggulor 1 dl florsocker. 1 dl pressad apelsinjuice. 1 ½ dl pressad apelsinjuice
Det är två tjejer som ska tävla redan i april på BMR Grand Prix i Malmö så det ska bli spännande. Nu är det snart nyår och det känns lite läskigt när man tänker på att 2012 snart är över. Det har varit ett händelserikt år med bland annat tävlande på SM i Bodyfitness, jag gick utbildning till att bli Diplomerad Kostrådgivare, jag startade eget företag (förutom mitt jobb som personlig tränare och kostrådgivare på Master Training) och det var också 2012 som denna blogg "föddes". Nästa år kommer också bli ett spännande år då jag bestämt mig för att tävla på SM igen 2013. 100 g sockerfri mörk choklad. 1/8 tsk salt. 1 krm vaniljpulver. 1 tsk kakao. 1. Sätt ugnen på 175 C och smörj 4 ramekinformar med kokosolja. Grädda i ca 11-12 minuter. 271,5 kcal5,5 g protein6,5 g kolhydrater (sockeralkoholer från chokladen)22,5 g fett 4 port. 100 g sockerfri mörk choklad. 271,5 kcal
Imorgon bär det av till Malmö med hela familjen för en liten utflykt. Barnen har varit lite småförkylda idag så det har varit ganska lugnt här men jag avrundade kvällen med en härlig powerwalk i kvällssolen – underbart
Efter förra lördagens festivalutflykt till Malmö räknar vi oss nu till de frälstes skara och ni hittar oss garanterat klistrade framför dumburken när det brakar loss i Linköping i kväll
Jag hade finbesök från Malmö som kom på en väldigt bra idé. Fyllning 1. ca 100g champinjoner eller shitakesvamp. ca 12g/4 cm färsk ingefära. 1 msk potatismjöl. 1 msk svampsoja (Mrs Cheng’s mushroom soy). 1/3 burk bambuskott. 1 riven morot. 1 röd chili. Fyllning 1. För dumplingform 1 så ska man forma ett litet ”S” med hjälp av pekfingrarna. Koka dumplingsen i en ångkokare i 15-20 min. Fyllning 1. ca 100g champinjoner eller shitakesvamp. ca 12g/4 cm färsk ingefära. 1 msk potatismjöl. 1 msk svampsoja (Mrs Cheng’s mushroom soy). 3 vitlöksklyftor 1/3 burk bambuskott. 1 riven morot. 1 röd chili
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.