Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
Brödet kommer snabbt att bli mörkt men kommer inte brännas vid. Blanda alla mjölsorter med bikarbonat och salt, blanda sedan i sirapen och sedan filmjölken till en rätt så lös smet
Ingredienserna blandas i en bunke och hälles därefter i en smord 2 liters brödform. Ingen jäsning. Sätt i kall ugn gräddas i 175 g i ca 2 timmar längst ner i ugnen
Den här snabbakade limpan är full av godsaker som russin, aprikoser och solrosfrön. Precis som med de flesta söta filmjölksbröd föredrar jag att äta det här brödet utan vare sig smör eller annat pålägg
Det är härligt med överraskningar, när jag kom hem idag så kom Millian hit till oss. Hans mamma och Milton skulle ut och åka då ville inte Mille med, det är bra så får farfar sällskap i morgon misstänker att det blir legobygge
Mät upp vetemjöl, grahamsmjöl, rågsikt, fröer, bikarbonat och salt i en stor bunke. Blanda ordentligt. (Tänk på att inte gräva med decilitermått i mjölpåsen när du mäter upp mjölet eftersom mjölet då packas och man tar för mycket
Gott nytt år allihop. Nytt år och nya tag. Min jul och mitt nyår har varit alldeles för bra, maken har varit hemma mer än på flera år så vi har hunnit njuta av familjelivet och till och med hunnit med att bara vara hemma och inte göra något särskilt
Jag följer @roethlisberger på Instagram. Tips tips, mycket inspiration där. Idag när jag satt på tåget hem såg jag att hon bakat någon hon kallade peanutbutter chocolate proteinfudge
Som en dröm är den här julpavlovan. Med en frasig maräng, len och syrlig citronkräm, söta jordgubbar, fluffig grädde och knastriga granatäpplekärnor så åker du rakt in i tårthimlen, promise
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.