Nu när jag inte äter så mycket mjölkprodukter längre var jag i stort behov av att hitta något mättande och bra att äta till frukost och jag har tidigare testat just chiapudding men inte riktigt fått till det
Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda. Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter
När den stora bokrean drog igång över landet fyndade jag boken ”Ännu mera vego. 400 g krossade tomater (med eller utan vitlökssmak). Tillsätt krossade tomater, buljongpulver och iMAT (eller annat alternativ) och låt det koka på svag värme under lock i 15-20 minuter. 400 g krossade tomater (med eller utan vitlökssmak)
Här kommer ytterligare ett smarrigt recept på en helt igenom ekologisk smoothie. 1 ekologisk banan. 2 dl ekologisk yoghurt naturell eller kefir (jag använder ekologisk zoygurt). 1/2 dl ekologisk mjölk (jag använder ekologisk havremjölk). Recept från Urtekram 1 ekologisk banan. 2 dl ekologisk yoghurt naturell. 1/2 dl ekologisk mjölk
Den ekologiska gurkan är däremot smakrikt och god. Salt krispig färsk gurka. En ekologisk slanggurka. Krondill är också säsongsvara och den finns inte att få tag i vintertid
Vi kavlade, klippte ut mallar och insåg att bitarna krympte i ugnen. Tiden då det skulle vara massa färg på mina pepparkakshus är över och nu blir det mer stilrent
Häll upp vispgrädden och sockret i en kastrull, låt sjuda tills sockret har lösts upp. Krama ur gelatinbladen och lägg ner dem i blandningen, rör om tills de har smält
De två första stegen handlar om viktminskning medan du i den tredje fasen lär kroppen att sakteligen återanpassa sig till en normal kost utan att lägga på sig kilona igen
När lillebror sov middag passade jag på att göra färdigt mina ekologiska och sockerfria smoothieglassar som jag påbörjade härom dagen när vi fick smoothie över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.