Räkorna kan förslagsvis bytas ut mot kräftstjärtar i lag. Fiskgratäng med räkor och dill. Skala räkorna. 500 g räkor (med skal). Ta ut formen efter ca 15 minuter och fördela räkorna över. 500 g räkor
Jag valde att använda mig av generöst med lax, sej och räkor. Skalen från grytans räkor frös jag in. Den som så önskar serverar givetvis soppan med en bit bröd, men vi frossade i stället i den rikligt tilltagna mängden fisk och räkor
Spara några räkor till dekoration. Dekorera med resten av räkorna, citronklyftor och dill. 1500 g räkor, oskalade. 1Skala räkorna och fördela över fisken
Dela räkorna i mindre bitar. Tillsätt ägg, räkor och gräslök. Lägg räkorna som en krans innanför äggen. Lägg resterande räkor i mitten och garnera med citron- och limeskivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.