Lyxiga hamburgare med svamp, ädelost och coleslaw
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 1 st Gul lök
  • 125 g Färska champinjoner
  • 0.5 msk Mat & Bak Smör
  • 0.5 msk Olivolja, Extra Virgin
  • 500 g Köttfärs - Nöt
  • 1.2 tsk Salt Fint
  • 3 krm Svartpeppar Malen
  • 1 tsk Timjan - torkad
  • 1 st Ägg
  • 200 g Vanliga morötter
  • 250 g Vitkål
  • 0.5 st Citron
  • 1 tsk Honung Flytande
  • 0.5 dl Creme Fraiche Naturell
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 1 st Kvisttomater
  • 0.5 st Rödlök
  • 0.3 st Romansallat
  • 140 g Ädelost
  • 324 g Hamburgerbröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.