Ansa sockerärterna och låt dem fräsa med ett par minuter. Putsa köttet och salta och peppra. Koka upp grädde med dijonsenap och fond och smula i nästan all gorgonzola
Den här pastarätten hittade jag hos Lotta, och även om det (såklart. Vi använde för övrigt spaghetti, det eller penne tycker jag passar bäst till gräddiga pastasåser
Blanda medpastan. Sätt på vatten till pastanoch koka den enligt anvisningen på förpackningen. Smaka av med salt, nymalen svartpeppar och tillsätt basilika eller persilja och parmesanost
Späd med grädde, vatten och viltfonden. Blir såsen för tjock späd med mjölk eller vatten. Stek ur vattnet ur svampen, tillsätt smör och lök, fräs tills löken mjuknat
Krämig pastamedädelost, spenat & valnötter. Vänd runt och tillsätt sedan smulad ädelost. Vänd därefter ner spenaten i pastanoch smaka av med salt och svartpeppar
Låt sjuda ihop till en sås och smaka av med salt och peppar. Salta och peppra. 1 Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen. 2 Häll grädde i en kastrull och smula ner osten. 3 Värm olja i en stekpanna och stek lök ochsvamp tills något mjuka. 320 g pasta. 100 g ädelost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.