Ett år så hamnade vi på en kinarestaurang när vi kände att det skulle smaka bra med lite variation från alla de (väldigt goda) grytor vi hade satt i oss
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Inte ett enda utbrott fick jag, vilket är väldigt ovanligt när jag gör något pilligt och tidsödande. Jag gjorde dumplings igår och de blev faktiskt lyckade
…för idag är det Kajs födelsedag. Och när man fyller år, ja, då ska man givetvis äta tårta. Jag bakade en chokladkaka för en tid sedan där jag rekommenderade att göra en mousse uppe på och använda chokladkakan som ett anslag
Johan blev lite besviken när han inte fick ris till grytan (man ska tydligen ha det). ). I onsdags när jag var ledig var jag verkligen produktiv i köket
) Nyp ihop skarven väl, lägg sedan köttet i en ugnsfast form. Det var ännu längre sedan jag åt smördegsinbakad fläskfilé, men i helgen var det vad jag bjöd på när Josefine och Mikael var på besök hos oss
Jag följde bokens recept till fullo (med laxen) och så här gjorde jag. Skjut kastrullen åt sidan och låt laxen kallna i spadet (detta gjorde jag under förmiddagen och lät det sedan stå för avsvalning)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.