Solenskiner även idagvilket får hela min mage att nästan bubbla över av vårlycka. Jag blir så glad av solen och värmen att jag knappt vet vart jag ska ta vägen
Efter en hektisk dag på jobbet så ärbakning kul och avslappnande tycker jag. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienskacantuccini… super goda
Skär cm-tjocka skivor och lägg dem på plåt med bakplåtspapper. smördeg, färsk, kavlad. Riv osten grovt över den, strö över finhackadpersilja och peppra
Lyckatill. För er som blir sugna kommer receptet här. Det här behöver du. På jobbet kom receptet på frallor med mjölet Manitoba Cream på tal för ett par veckor sedan
Frugan är grymt duktig på kalla såser, dressingar och vinegretter. Testa så får ni en smakupplevelse. Härär två magiskt goda såser till kebab eller grillat
Och när planet skar igenom det tjocka molnlagret skingrades allt höstrusk som genom ett trollslag. Det är alltså skalet man är ute efter, även om köttet går utmärkt att använda det med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.