Stek färsen med soya, piffi allkrydda, lök, morot och grönsakerna, låt sedan färsen svalna. Ta ett rispapper i taget och lägg färsen på tvären, vik in kanterna och rulla dem smala och långa
Dela seitansteken i mindre bitar och mixa dem till en jämn färs i en hushållsmixer. Tillsätt maizena för att färsen skall hålla ihop bättre och krydda med kryddpeppar och lite salt
Att de ska odla just Pak Choi framgår inte riktigt men jag gissar det kan ha att göra med att Plantagon har uppdrag både i Singapore och Shanghai som håller på att starta så kallad vertikalt växthus
I Shanghai äter man mycket mer fisk t. Det här kommer att bli ett långt inlägg. Håll i er så reser vi. Hösten 2010 reste jag till Kina med elever på den skola jag arbetar i
Varje år åker ett gäng bagare och konditorer iväg på en resa, för att nätverka och "snacka bullar" (som jag och Cleas på Gateau brukar säga) och iår gick resan till Shanghai
Shanghai med 90 bagare del 2. Uppe dag två "bagartidigt". nä men tidigt för oss som inte bakar. ). Tänk er 90 st bagare iklädda vita thai-chi overaller som tågar till närmaste park för att där utöva en stunds thai-chi
Vad gör man då när man är i Shanghai, förutom att besöka chokladfabriker och bagerimässor. Vi trotsade regnet och hann även se ett av Shanghais tempel som ligger mitt i stan, inklämt emellan skyskraporna, som en oas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.