Dela seitansteken i mindre bitar och mixa dem till en jämn färs i en hushållsmixer. Tillsätt maizena för att färsen skall hålla ihop bättre och krydda med kryddpeppar och lite salt
Att de ska odla just Pak Choi framgår inte riktigt men jag gissar det kan ha att göra med att Plantagon har uppdrag både i Singapore och Shanghai som håller på att starta så kallad vertikalt växthus
I Shanghai äter man mycket mer fisk t. Det här kommer att bli ett långt inlägg. Håll i er så reser vi. Hösten 2010 reste jag till Kina med elever på den skola jag arbetar i
Varje år åker ett gäng bagare och konditorer iväg på en resa, för att nätverka och "snacka bullar" (som jag och Cleas på Gateau brukar säga) och iår gick resan till Shanghai
Shanghai med 90 bagare del 2. Uppe dag två "bagartidigt". nä men tidigt för oss som inte bakar. ). Tänk er 90 st bagare iklädda vita thai-chi overaller som tågar till närmaste park för att där utöva en stunds thai-chi
Vad gör man då när man är i Shanghai, förutom att besöka chokladfabriker och bagerimässor. Vi trotsade regnet och hann även se ett av Shanghais tempel som ligger mitt i stan, inklämt emellan skyskraporna, som en oas
I allafall ska vi testa restaurangen Shanghai som ligger på Östraförstadsgatan, det bara för att jag har en fördom angående restauranger som ligger på 2
Vi åkte även och åt på restaurang, började med att vi skulle till min fave Al forno men det var semesterstängt då skulle vi till restaurang china men den hade också semesterstängt så då drog vi till Shanghai
En illustration som visar framtidens skyline då allt är byggt och jag tycker den påminner om Shanghais skyline och karaktär med en flod som bryter av områdena med skyskrapor (tänk att det redan är fem år sedan jag var där
Denna bild gav mig modellkontrakt i Istanbul, Milano och Shanghai. Att få modellkontrakt utomlands var inget jag någonsin hade räknat med då jag skulle fylla 25 år och (bara) var 168 centimeter lång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.