När mantipsaromhurman får tillen hög ochfintårtbotten. Ett tipssomringdeiöronen under gårdagskvällen då jag skulle baka entårtbottenoch upptäckte att jag inte hade tillräckligt med socker hemma
Och jag ska inte resa tillKinaom det nu var någon som trodde det. Hursomhelst hoppas jag kunna vidarebefodraen del av de lärdomar jag inhämtatdensenastetiden
Jag körde hem igenoch gjorde iställeten stor frukost/brunch tillmigochminman. Igår körde jag iväg för att handla mat tillfamiljenoch upptäckte när jag kommit fram att jag hade glömt min plånbok
Enbildgooglingsenare hade jag lärt mig att en majrova ofta är liksom rosa längst upp och har vitt "fruktkött", men att den också kunde se ut litesomen kålrot
Jag tänkte visa er litetipsomhur jag gör för att få en slät ochfin tårta. Ett tips på en rak ochfinbotten är om du precis när du tagit ut botten ur ugnen
Detta skulle man kunna göra varje gång menförutom att det går åt en massa Torky att suga upp vattnet med så innebäravkokning att man har avfettat pannan rejält och bör göra enmindreinbränningigen
Blir mums tillyoghurtimorgonbitti. Ett ganska kärt besvär, då jag gillarutmaningar, Således bytte jag ut philadelphiaosten mot Tofuttis Creamy Smooth ochvanligt smör mot Carlshamns mjölfria, men annars samma ingrediensersom anges i receptet
Sedan satte jag denmindreanslagsringenimitten på den större tårtan och tryckte liteförsiktigt, så det skulle blienklare att placera denmindre tårtan på rätt plats och för att se hur långt ut blompinnarna skulle sättas
Den serveras med risochmandelflarn. Du kan köpa deras middags-kitienvanliglivsmedelsbutikoch de innehåller kolhyderater och kryddor och du behöver själv alltså endasttillsätta ett fåtal saker själv somtill exempel kycklingoch grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.