Det ena mer avancerat än det andra, men så kom vi plötsligt på en gammal favoriträtt. Vi har tidigare gjort varianter av det här i stekpanna på spisen, menstekhällen borde ju verkligen bli perfekt till det här tänkte vi
Jag är inte speciellt förtjust i varma mackor som man trycker ihop i ett mackjärn. Det blir allt för hårdpackat och kompakt för mig, dessutom är det svårt att få plats till en massa god fyllning
Vi har inte hunnit att testa så mycket saker på vår stekhäll än, men redan är vi supernöjda. Lördagens grillmiddag blev succé och hamburgarna blev verkligen perfekta
Men jag hittade den här filmen på YouTube som förklarar hurman gör på ett bra sätt. Dock så kan man inte börja laga mat direkt, utan man måste bränna in den
En surdeg håller hur länge som helst om man bara friskar upp den emellanåt. Mer om surdegsbak och hur jag bakar både bröd och bullar med endast surdeg eller minimalt med jäst kommer i senare inlägg
När man tipsar om hurman får till en hög och fin tårtbotten. Det första baktipset jag skulle ge en nybörjare i köket är att kolla att alla ingredienser är finns tillgängliga innan man sätter i gång att baka
Beror på hur du vill ha konsistensen på potatisen i gratängen. Viktigt att det är en god sort, köp inte vad som helst menman behöver inte heller köpa exklusiv delikatesspotatis i påse
Man börjar med att steka lök och bacon i en hög kastrull. Soppan brukar väl snarare fungera som ett tillbehör till mackorna och då blir det svårt att bli mätt på soppa när man äter lchf
Hur smidigt som helst. Som jag skrev i mitt förra inlägg man blir glad av den här tårtan och som någon skrev, den passar perfekt i detta höstrusk och piggar verkligen upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.