Lägg allt utom färsen i en stor gryta, och låt det hela koka upp. Ett riktigt soppväder tyckte jag idag, så det fick bli en värmande gulaschsoppa som jag gjorde på köttfärs
Gillar du chili kan du gärna tillsätta det i grytan för att få lite sting på den. Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)
Jag har fått en hel del frågor på hur jag gjorde den men jag var inte riktigt nöjd med det tidigare receptet så nu var det dags att laborera lite till… o dessutom hade vi ingen lunch så det var lägligt
Lägg tillbaka allt kött i grytan, tillsätt paprikapulver, grönsaker och örter och fräs på. Med frysen full av grytbitar från Diléns så passade det bra att göra en mustig gryta
Vad ska man då fika på. När mina kollegor tar en kaka eller frukt på rasten äter jag ingenting. Då får man den härliga chokladaromen med ett trevligt skum på toppen
Denna granola passar alltså utmärkt om man äter LCHF eller Paleo (vid LCHF får man ev. 1-2 msk äkta kanel. Sätt ugnen på 175 grader. Bred ut granolan på en plåt klädd med bakplåtspapper och grädda i ugnen i 20 minuter. Öppna ugnen och rör om 1-2 gånger under gräddningen. Du kanske gillarSupermusli fri från gluten och raffinerat sockerMugcake på naturligt visChiapudding med granatäpple och mandelspånBananplättarGrön smoothie för en grön start på dagen 1 dl mandel. 1-2 msk äkta kanel
-) En nyttig variant av semla helt enkelt. Jag är egentligen inget större fan av semlor och har aldrig varit men när jag hittade detta recept hos Åse påLCHF semla så var jag ju tvungen att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.