Krydda filén med lite salt och rosépeppar och bryn den hastigt. Lägg i purjolöken och paprikan och låt det steka med tillsammans med champinjonerna så det blir mjukt och glansigt utan att det tar färg
Att ha en allergi eller intolerans mot vissa livsmedel kan vara knepigt. Det är ju lugnt, tänkte jag och började genast fundera på om man skulle göra en god tårta med nötbotten eller en brownie med glass
Rulla varje degbit till långa stavar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i 10-12min och skär sen längderna i lagom stora, sneda bitar medan kakorna är varma
Bryn dem ihop med hackad vitlök och schalottenlök, tillsätt peppar och bryn tills det fått fin färg. Skulle du råka ta för mycket så red av det med lite vetemjöl
Och med ett gott nybakat bröd blir det liksom pricken över i´et. Jag hittade ett bacon som jag blev lite nyfiken på från ”Brödernas” som är handgjort, äppelrökt och torrsaltat med smak av lönnsirap och honung
Krydda med salt, svartpeppar, citronpeppar, paprikapulver och basilika. Få ur så mycket vatten ur tonfisken som möjligt och mosa tonfisken med gaffel tills bitarna blir så stora eller små du föredrar dem
Jag vet faktiskt inte vad som hänt med mig, men något har hänt. Ljuvligt gott var det alltså. Bara tomater med goda tillbehör, som till exempel, flingsalt, balsamvinäger, basilika, olivolja och mozzarella
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.