Men nu är den här. Det var i mitten av förra veckan jag tog omvägen bortom skogsgläntan där jag i slutet av maj månad förra året fann ett helt hav av blommande ramslök
Här kommer receptet testa detta, garanterar att ni kommer att göra dem igen. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Så här års kryddar jag dem gärna med saffran och apelsin. Kokostopparna ärbakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligt saftig delikatess
Som en dröm är den här julpavlovan. Med en frasig maräng, len och syrlig citronkräm, söta jordgubbar, fluffig grädde och knastriga granatäpplekärnor så åker du rakt in i tårthimlen, promise
Då måste du bara testa de här busenkla chokladdoppade lakritsmandlarna (gillar du inte lakrits, är det bara att skippa det såklart), som är inte bara är så simpla att göra utan också helt vansinnigt goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.