Servera med nykokt pasta. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Tillsätt den frysta spenaten och fräs ytterligare en liten stund. Istället kokade jag pasta vid sidan av och när såsen var klar vände jag enkelt ned pastan i såsen och toppade med riven parmesan och oregano – klart
Det verkar ha blivit en liten vana att jag andar här på bloggen om kvällarna numera. Vad sägs exempelvis om att ta tillfället i akt att laga pastamed sås av bland annat kantareller så här i hösttider
Ta därför en ordinär pastamed svamp ochbacon. Häll i pasta, svamp, bacon, kokspad och grädde. Fräs några salviablad i grytan, häll på en skvätt grädde och toppa med god ost
I med finriven parmesan och vänd ner pastanoch persilja. En snabb pastarätt så där till fredagsmyset. Vi ska på vår årliga hotell- och shoppingweekend med Anette och Robert
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.