Tycker du inte om fisk uteslut den och släng i lite mer grönsaker eller ta dubbel mängd ost. Det är inte alltid så lätt att förklara varför inte alla får en vinst
när jag var liten var det oftast mamma som lagade maten hemma. nästan alltid så innehöll mackan stekt ägg, rökt skinka, ost, överblivna köttbullar, någon bit sill, inlagd gurka, gärna rödbetssallad, ibland kall skivad potatis, ja ni förstår poängen
ja i princip allt. Jag tror att detta är en av de enklaste såserna man kan göra. Den passar till kyckling, fläskkött av olika slag, grillat, till och med fisk
den här blev jag faktiskt lite nöjd med. Det är superduper enkelt och blir perfekt både som tårtfyllning men också som efterrätt med lite färska jordgubbar
Låt allt stå i kylskåpet och stelna ett tag, skär sedan upp i lagom bitar. Här kommer receptet på lite nyttigare godis, en liten bit passar perfekt till kaffet
Det är kul att att ha lite olika varianter att se fram emot att laga och smaka. Nu äter vi ju inte fisk längre men jag vill ändå fortsätta göra dessa smidiga så kallade 'allt i ett gratänger'
Tillsätt sedan vattnet lite i taget och rör om med fingrarna tills en fast deg formas. Värm en stekpanna på spisen (medelvärme) och släng ner en smörklick eller lite vegetabilisk olja
I lördags fixade jag lite gott plock till kvällen. Bred ev bröden med lite smör. Tunnbrödsrullar med rostbiff och pepparrotsvisp blandad med rivet äpple,
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.