Smaka ev av med mer salt och peppar. Veckohandling, städ och tvätt stod på schemat idag. Sen jag blev Viktväktare har jag fastnat för att använda vitkål i matlagningen och denna rätt blev så god
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 500 g brysselkål 3 morötter ca 600 g tunnskivad kotlett 1/2 msk olja salt peppar 2 dl smetana 1 dl mjölk 1 msk senap 1 tsk dragon Lägg till i inköpslistan
Stek dem tillsammans med salt och vitpeppar. Putsa filén och dela i centimetertjocka skivor. Tillaga såsen och rör den till önskad tjocklek med Maizena
Sparar både tid och pengar att inte åka hela vägen fram och tillbaka till stan två dar, plus att jag får sovmorgon förstås och kan hjälpa Johan lite med bokföringen i övermorgon, eftersom jag säkert blir helt klar med skoluppgiften på några timmar imorgon förmiddag
Fyll sedan det förgräddade skalet med knaperstekt bacon, delade tomater och smula över fetaost, jag använde som sagt tärnad och då är det bara att slänga i bitarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.