Gott, mättande och lagom mycket jobb när klockan är mycket en fredagskväll och magen kurrar. I fredags blev det ciabatta fylld med knaprig prosciuotto, mozzarella och tomat
Röran går utmärkt att förbereda och så kan man bara klicka på den på bröden innan de ska in i ugnen. Och glöm inte ringla sweet chili över precis vid servering
Skulle hålla i en vinprovning hos en arbetskamrat Lisa. men jag tog faktiskt receptet och gjorde denna gratängen själv en dag och det var super-duper gott
Idag bestämde jag mig för att trotsa förkylningen och göra lite roliga saker. Jag har besökt flera blomaffärer och planterat sommarblommor, örter och tomatplantor
Ikväll gjorde jag några lyxiga mackor med pocherade ägg, spenat, lax och hollandaisesås. Det var första gången som jag pocherade ägg och jag måste erkänna att särskilt fina blev de inte, men de smakade bra i alla fall
Ta därefter upp ägget med en hålslev och lägg upp på flat tallrik. Riv eller skär svampen i bitar och stek den gyllenbrun i rikligt med smör och strimlad salvia
Har redan hunnit med att lämna barn, röntga lungorna och kopierat sjukintyg. Ska samla trupperna för vad som ska hinnas med under resten av dagen under ett avsnitt av Gossip girl och en kopp java (till)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.