W bakar fortfarande en hel del efter recept ur boken Vi bakaroch lagar mat. Nu ska ja jobba med tavlorna för att sen kasta mig iväg och köpa packningsmaterial som är slut
I den hade jag svartpepparkubb (rökt skinka med massor av svartpeppar), strimlad vitkål, majs, tomat, paprikasallad, stekt kycklingfilé och en dressing på majonäs, mango chutney och curry
Mat & Bak /. Skönt att ha maten redo till kvällen. Jag lär sysselsätta mig med något när jag är hemma och vabbar (förutom att leka med lilleman) så idag blev det rågsiktsfrallor och Ölänsk lufsa som vi ska äta till middag
Oftast är det väl med blandade känslor som väckarklockan ställs igen, många uppskattar att komma tillbaka till rutinerna i livet igen men på samma gång så är det så skönt att vara ledig och inte ha så många måsten
Rensa grillad kyckling och skär i bitar. Blanda ihop cheme frache med chilisås och kryddor. 1/2 grillad kyckling 2 dl creme fraiche 1 dl chilisås kryddor som salt peppar och salladskrydda 2 bananer skivade. Lägg ner i en form och grädda i ugnen 30 minuter
Detta kan göras redan dagen före maten är tänkt att serveras. När vi var hemma hos mor och firade henne på mors dag bjöd hon på den här goda fläskfilérätten
Enklast är att använda en matberedare men det funkar såklart att även göra det för hand. Jag ochbakad cheesecake är ganska färdiga med varandra efter den snygga mardrömscheesecaken med ombre-effekt och jag vet inte vad, som bakades för två helger sen
Mixa kexen till ett fint smul i matberedare. Ställ tillbaka cheesecaken i kylskåpet och låt citrontoppingen stelna helt och hållet innan du dekorerar och serverar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.