Stek brödskivorna i smör, fortsätt med att peppra och salta oxfilén samt stek filén i ca 1½ min på varje sida, placera filéerna på bröden, täck med kantarellstuvningen och toppa med några skivor Västerbottensost. 8 skivor oxfilé ca 1½ cm tjocka. 8 msk gräddstuvade kantareller
Hetta upp en stekpanna och lägg i kantarellerna. Maten kändes lyxig men var inte alls jobbig att laga. Jag bestämde mig i stället för att använda varsin fin bit oxfilé att lägga på plankan med kantarellsås och västerbottenost ovanpå tillsammans med det klassiska spritsade moset
Stek bort allt vatten från kantarellerna. Jag serverade med potatisgratäng och sallad. Under tiden så öste jag med smör på den så att den inte blev torr
Stek bort allt vatten från kantarellerna. Jag serverade med potatisgratäng och sallad. Under tiden så öste jag med smör på den så att den inte blev torr
Ansa fläskfilén och klappa in den med salt och peppar. Späd eventuellt med vatten om det behövs. Lägg i oxfilénoch fördela ut resten av vitlöken, klickar av smöret samt rosmarin
Jag gillar ju saffran, tomater, frukt, skaldjur och kyckling som ni säkert har märkt ochkantareller är ju verkligen inte fel det heller så det fick bli en blandning av allt det tillsammans med lite bulgur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.